MRT 08

Potje thee

Om de een of andere reden blijft thee een geliefd illustratie thema. / For some reason tea is a beloved illustration theme.

MRT 08

Enamel Farm Collection

Illustraties van kippen en een haan en paar vogeltjes voor op emaile broodtrommels en bekers. / Illustration of roosters and birds on enamel bread boxes and cups.

FEB 14

Editorial Illustratie

Een illustratie bij een stuk over energie uit planten.

FEB 13

GrensInfoPunt

Een illustratie voor GrensInfoPunt. De GrensInfoPunten staan voor een onafhankelijke, laagdrempelige dienstverlening voor grensgangers in de Duits-Nederlands-Belgische grensregio’s. Zij bieden informatie en advies op maat.

JAN 29

What’s in my bag

Ook dit jaar doe ik weer mee met Make Art That Sells Bootcamp. De eerste briefing bestond uit het tekenen wat in je in je tas hebt. Vervolgens was de opdracht om te illustreren wat Aretha Franklin in haar tas zou hebben, en daar dan een boek cover van maken. / This year I am doing Make Art That Sells Bootcamp again. The first briefing was to draw what’s in your bag. Then what Aretha Franklin could carry in her bag and make a book cover out of that. #trots #proud: Mijn illustratie gefeatured bij MakeArtThatSells

JAN 06

Stilllevens en bloemen

Ik ben altijd dol geweest op stillevens en op bloemen.

JAN 06

Groentesoep

Gedigitaliseerde paper cut illustratie. / Digitized paper cut Illustration. Ook op They Draw and Cook en Instagram.

JAN 01

merry Christmas 2017

Digitale kerstkaart 2017 / Digital Christmas card 2017 This one was featured in the Uppercase Newsletter.

DEC
2017
11

Merry Christmas

Mijn MakeArtThatSells kerstkaart / My MakeArtThatSells Christmas card Submission. Deze lieve kopjes zijn ook weer “gefeatured” in de Newsletter van uppercasemagazine.com !

NOV
2017
29

Klever Schätze Winter 2017

Flyer en ansichtkaarten voor Klever Schätze, een marketing concept voor lokale winkeliers in Kleve. Van het huisje heb ik een kerstkaart laten maken die hier te koop is.