Foto © MvO

ESTHER MOLS – dat ben ik dus – Visual Communication is een bureau dat al 15 jaar vele tevreden klanten bedient met websites, huisstijlen (logo, visitekaartjes, briefpapier), drukwerk, kortom, met alle vormen van visuele communicatie. Kwaliteit & creativiteit staan voorop naast snelheid en korte lijnen. Ook op het gebied van Social Media (bijvoorbeeld Facebook en Instagram) kan ik behulpzaam zijn. Daarnaast illustreer ik en kan ik op maat en naar wens illustraties maken. (Foto:  ©MvO)

Ik heb Communicatiewetenschappen gestudeerd en ben in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ging daarna aan het werk bij een mediabureau. In die tijd kwam het internet op en in de avonduren leerde ik mezelf html aan en dus kon ik al snel “websites” bouwen. Zo eenvoudig was dat toen. 🙂 Vervolgens rolde ik van de ene in de andere baan bij verschillende internetbedrijven in Amsterdam. In 2002 knapte de internetbubble en ging het bedrijf waar ik toen werkte failliet. Ik ging als freelancer aan de slag en had vrij snel verschillende klussen. En zo gaat het tot op de dag van vandaag.
Inmiddels is het zwaartepunt van mijn werkzaamheden verschoven van websites naar grafisch ontwerp en ik hoop dat ik steeds meer kan illustreren want daar ligt mijn passie. Bovendien worden websites inmiddels veelal met templates gebouwd en moeten ze helaas voldoen aan allerlei ingewikkelde veiligheidseisen. Erg technisch dus. In het ene geval koop ik een kant en klare template bij een goede partij en die pas ik helemaal aan aan de wensen van de klant. In andere gevallen huur ik een programmeur in, die een template op maat bouwt.

Nieuwsgierig geworden? Advies nodig? Een offerte aanvragen? Neem gerust contact met mij op!